Over Ons

Doelstelling

"46% van werkend Nederland vindt dat de werkgever gratis fruit moet aanbieden op het werk"

Wij van FruitopBedrijf.nl vinden dat gezond eten op het werk gestimuleerd moet worden, werknemers pakken vaak net zo graag een appel of manderijn in plaats van een gevulde koek, maar meestal is dit gewoon niet voor handen.
Om gezond voedsel te stimuleren en het ziekteverzuim in de hand te kunnen houden bieden wij nu ideale fruitschalen op locatie. Deze fruitschalen ontvangt u zonder bezorgkosten of abbonnement, waardoor u nergens aan vast zit!

Initiatief

Fruitopbedrijf.nl is een initiatief van Jan Nieboer, zelfstandig ondernemer met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van aardappels, groente en fruit. Meer dan 20 jaar eigenaar van een eigen winkel en dus genoeg ervaring om klanten tot op nauwkeurigheid aan hun wensen te laten voldoen, want bij ons telt nog het oude motto: De klant is koning.

Zo gaat het in z'n werk

Als het concept van fruitopbedrijf u als ondernemer aanspreekt, kunt u contact met ons opnemen; dit kan via mail, telefoon, SMS, whatsapp of klik hier om via de website te bestellen. Wij leveren elke maandag of dinsdag fruit op bedrijven, met altijd gratis bezorging. Als u kiest voor de proefweek dan krijgt u helemaal kostenloos uw fruit op bedrijf. Hierna kunt u nog beslissen of het wat voor u is.

Hieronder kunt u kijken naar een kleine foto-impressie;
...