"46% van werkend Nederland vindt dat de werkgever gratis fruit moet aanbieden op het werk".

Wij van Fruitopbedrijf.nl vinden dat gezond eten op het werk gestimuleerd moet worden, werknemers pakken vaak net zo graag een appel of mandarijn in plaats van een gevulde koek. Maar meestal is fruit simpelweg niet voor handen.
Om gezond voedsel te stimuleren en het ziekteverzuim meer tegen te gaan bieden wij nu de ideale fruitschalen aan op locatie. Deze fruitschalen ontvangt u zonder bezorgkosten of abonnement, waardoor u nergens aan vast zit.

Initiatief

Fruitopbedrijf.nl is een initiatief van Jan Nieboer. Hij heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van aardappels, groente en fruit. Meer dan 20 jaar is hij eigenaar geweest van eigen AGF winkels en nog steeds staat hij bijna dagelijks op de markt om mensen te voorzien van de beste aardappels, groente en fruit. 

Hoe het werkt

Spreekt het concept van fruit op bedrijf u als ondernemer aan? Dan kunt u contact opnemen met Jan via mail, telefoon, SMS of Whatsapp. Via onderstaande button kunt u ook een bestelling plaatsen via de website.

Elke maandag leveren wij fruit op bedrijven in de regio Stadskanaal, met altijd gratis bezorging. Zo beginnen uw werknemers elke week weer met vers fruit. De lege mand wordt dan verwisseld voor een volle en die gaat zo door. Er is geen opzegtermijn.

Wilt u een week proberen? Laat dit weten via onderstaande button en we komen de eerstvolgende maandag al een mand fruit bij u bezorgen!

Voor bestellingen kunt u ook gemakkelijk bellen, sms'en of een Whatsappbericht sturen.